Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
8:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.09.2018
Platby kartou ZDARMA
Rádi Vám oznamujeme že platby kartou a bankovní tlačítka jsou již zprovozněny na našem eshopu ZDARMA. Co to znamená? To znamená, že pohodlně zaplatíte... číst celé
26.09.2018
Výroba svítidel na míru
Rozšiřujeme nabídku výroby na míru. To znamená, že každý si příjde na své...  Od svítidel pod kuchyňskou linku, přes ambient a dekorační svítidla až ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu
Ochrana osobních údajů e-shopu
  1. Společnost Smart LED Lighting s.r.o, se sídlem J. Suka 1756, 73801 Frýdek-Místek, IČ 05917450, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě C 69751 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • jméno, příjmení kontaktní osoby
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Smart LED Lighting s.r.o tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese kontakt@smartledlighting.cz

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.smartledlighting.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
        • všechna osobní data jsou chráněna před zneužitím

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Více informací o LED osvětlení

Jak vybrat vhodné napájecí zdroje pro led pásky?
21.02.2019
Jak vybrat vhodné napájecí zdroje pro led pásky?
Pro výběr správného napájecího zdroje pro led pásky je třeba znát nejen výkon a délku led pásku, který chci rozsvítit. Je potřeba znát další detaily n... číst celé
Jak poznat kvalitní led pásky?
20.02.2019
Jak poznat kvalitní led pásky?
Kvalitní LED pásek v dnešní době poznat a vybrat opravdu není jednoduché. Zvlášťě když k led páskům dodavatelé, mnohdy i výrobci dodávají s těží jen z... číst celé
Výběr led osvětlení a svítidel
19.02.2019
Výběr led osvětlení a svítidel
Jak postupovat při výběru LED osvětlení? Tipy a triky jak vybrat to správné osvětlení pro Váš domov, kancelář, dílnu nebo zahradu.. číst celé
LED pásky a jak vybírat?
19.02.2019
LED pásky a jak vybírat?
Vybrat kvalitní LED pásek v dnešní době není jednoduché. Zvlášťě když k led páskům dodavatelé, mnohdy ani výrobci nedodávají více než jen základní inf... číst celé

  

 JAK U NÁS VYBÍRAT LED OSVĚTLENÍ?     JAK VYBÍRAT LED ŽÁROVKY?     JAKÉ MÁM MOŽNOSTI? 

 

Smart LED Lighting s.r.o - s námi potmě nebudete!

 Podporujeme různé malé i velké smysluplné projekty pro dobrou věc - podpořte je s námi s vědomím, že všichni můžeme být užiteční B-smart.cz

Smart LED Lighting s.r.o

LED projekty

Řízení LED osvětlení

Měření intenzity osvětlení

Montáž a instalace

Prosvětlené stropy

LED pásky

Individuální přístup

Osvětlení na míru

Následujte nás

Na facebooku 

 

Kontakty
Logo
LED projekty a velkoobchod
8:00 - 18:00
VAŠE LED SPECIÁLKA - SMART LED LIGHTING S.R.O
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz