Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
8:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.09.2018
Platby kartou ZDARMA
Rádi Vám oznamujeme že platby kartou a bankovní tlačítka jsou již zprovozněny na našem eshopu ZDARMA. Co to znamená? To znamená, že pohodlně zaplatíte... číst celé
26.09.2018
Výroba svítidel na míru
Rozšiřujeme nabídku výroby na míru. To znamená, že každý si příjde na své...  Od svítidel pod kuchyňskou linku, přes ambient a dekorační svítidla až ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Více informací o LED osvětlení

Jak vybrat vhodné napájecí zdroje pro led pásky?
21.02.2019
Jak vybrat vhodné napájecí zdroje pro led pásky?
Pro výběr správného napájecího zdroje pro led pásky je třeba znát nejen výkon a délku led pásku, který chci rozsvítit. Je potřeba znát další detaily n... číst celé
Jak poznat kvalitní led pásky?
20.02.2019
Jak poznat kvalitní led pásky?
Kvalitní LED pásek v dnešní době poznat a vybrat opravdu není jednoduché. Zvlášťě když k led páskům dodavatelé, mnohdy i výrobci dodávají s těží jen z... číst celé
Výběr led osvětlení a svítidel
19.02.2019
Výběr led osvětlení a svítidel
Jak postupovat při výběru LED osvětlení? Tipy a triky jak vybrat to správné osvětlení pro Váš domov, kancelář, dílnu nebo zahradu.. číst celé
LED pásky a jak vybírat?
19.02.2019
LED pásky a jak vybírat?
Vybrat kvalitní LED pásek v dnešní době není jednoduché. Zvlášťě když k led páskům dodavatelé, mnohdy ani výrobci nedodávají více než jen základní inf... číst celé

  

 JAK U NÁS VYBÍRAT LED OSVĚTLENÍ?     JAK VYBÍRAT LED ŽÁROVKY?     JAKÉ MÁM MOŽNOSTI? 

 

Smart LED Lighting s.r.o - s námi potmě nebudete!

 Podporujeme různé malé i velké smysluplné projekty pro dobrou věc - podpořte je s námi s vědomím, že všichni můžeme být užiteční B-smart.cz

B-Smart

LED projekty

Řízení LED osvětlení

Měření intenzity osvětlení

Montáž a instalace

Prosvětlené stropy

LED pásky

Individuální přístup

Osvětlení na míru

Následujte nás

Na facebooku 

 

Kontakty
Logo
LED projekty a velkoobchod
8:00 - 18:00
VAŠE LED SPECIÁLKA - B-SMART
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz